Διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία Τσίπρα - Karfitsa.gr
Slider Ροή

Διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία Τσίπρα

φωτο αρχείου

Στους δρόμους θα βγουν σήμερα συνδικάτα εργαζομένων και συλλογικότητες, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

 

Για ακόμη μια φορά ο συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα συγκεντρωθούν 08:00 έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, διεκδικώντας την επιστροφή στην εργασία

Στην συνέχεια και γύρω στις τις  διανομείς φαγητού θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας και θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης. Ενώ στις  13.30, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους και θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30, με την οποία και θα κλείσουν οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Κεντρική Μακεδονία, στο Grand Hotel.

 

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι το  απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 18.00, τα μέλη του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και μέλη της ΛΑΕ, άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με σκοπό να προσεγγίσουν τον χώρο όπου διεξάγεται το συνέδριο.

Τέλος την  ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά και αγρότες που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη από την Ημαθία, δίνουν ραντεβού στην πλατεία Δημοκρατίας, με σκοπό να κινηθούν επίσης προς το Grand Hotel

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ