Διαδικτυακή κόντρα Βούγια – Λεκάκη - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Διαδικτυακή κόντρα Βούγια – Λεκάκη

Μέσω FB αποφάσισαν να «κοντραριστούν» δυο υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Βούγιας και ο Πέτρος Λεκάκης με αφορμή τις πρόσφατες εκδηλώσεις τους σε Τούμπα και «Ολύμπιον» αντίστοιχα.

Την αρχή έκανε με ανάρτησή του ο Σπύρος Βούγιας γράφοντας: «Οι υπηρεσιακοί αντιδήμαρχοι της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πόλης τα τελευταία χρόνια, υπόσχονται ότι θα αλλάξουν τα πάντα, δηλαδή τον εαυτό τους, αφού αυτοί διοίκησαν και διοικούν ακόμη το Δήμο Θεσσαλονίκης. Σε μια αίθουσα γεμάτη υπαλλήλους των υπηρεσιών τους και καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος που στηρίζουν απροκάλυπτα τον αυτοαποκαλούμενο «δήμαρχο νύχτας», αναλώθηκαν αποκλειστικά σε χαρακτηρισμούς κατά των συνυποψηφίων τους, εκφράζοντας ότι πιο παρωχημένο και παλαιοκομματικό υπάρχει. Το πιο αστείο όμως ήταν η κωμικοτραγική παρουσία του απερχόμενου δημάρχου που, αφού ακύρωσε προηγουμένως την πρώτη επιλογή της «Πρωτοβουλίας», δηλώνει τώρα ότι στηρίζει, ταυτόχρονα, όλους, σχεδόν, τους υποψηφίους δημάρχους. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!».

Το γάντι σήκωσε λίγες ώρες αργότερα ο Πέτρος Λεκάκης απαντώντας: «Ανησύχησε προφανώς ο κ. Βούγιας από το μέγεθος της χθεσινής μας συγκέντρωσης και νωρίς-νωρίς το πρωί έβγαλε ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν έκανε face control ο κ. Βούγιας για το ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας, ξέρω όμως ότι το «Ολύμπιον» γέμισε ασφυκτικά από Θεσσαλονικείς που ζήτησαν να γίνει η «Θεσσαλονίκη Πρώτη». Χωρίς κομματικές κινητοποιήσεις και μηχανισμούς. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε κομματικά χρίσματα, ούτε δεχόμαστε κομματικές εντολές όπως ο κ. Βούγιας. Ο οποίος σήμερα είναι υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού αφού έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες να βγει δήμαρχος, το 1998 με το Συνασπισμό και το 2002 με το ΠΑΣΟΚ. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του. Την ώρα που χθες 1.500 Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο «Ολύμπιον» για να συζητήσουμε, στη δική του εκδήλωση στην Τούμπα κάθονταν… αραιά αραιά για να φαίνονται καμιά σαρανταρέα”.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ