Διαμαρτυρία για τον ΟΑΣΘ στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία για τον ΟΑΣΘ στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Διαμαρτυρία για τον ΟΑΣΘ στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων – Φοιτητών – Συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Η διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη στις 6 το απόγευμα, την ώρα έναρξης της συνεδρίασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12 ΣΤΙΣ 6:00μμ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Την ώρα που η κατάσταση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο συνωστισμός, οι λιποθυμίες, τα σπασμένα τζάμια και οι βλάβες σημειώνονται καθημερινά, η διοίκηση του ΟΑΣΘ εμφανίζεται «αγέρωχη».

Στη χθεσινή συνάντηση (Δευτέρα 9/12) με τον κ. Σκόδρα ακούσαμε πώς η «καλύτερη λύση» που έχουν να περιμένουν οι Θεσσαλονικείς είναι 100 μεταχειρισμένα λεωφορεία σε 4-5 μήνες (!) και μερικές δεκάδες πανάρχαια οχήματα που θα μεταφερθούν από τα περίχωρα στο κέντρο της πόλης… Μάλιστα, μας αντιγύρισαν με περίσσιο θράσος το ερώτημα «αν έχουμε να τους προτείνουμε κάτι καλύτερο».

Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν το λαό της πόλης που διαμαρτύρεται για το αυτονόητο!

Ενδεικτικά, μας υπέβαλλαν σε 30 λεπτά αναμονής για τη συνάντηση με τον κ. Σκόδρα ο οποίος, όπως μας ενημέρωναν, βρισκόταν σε διοικητικό συμβούλιο -παρά το προγραμματισμένο ραντεβού μας το οποίο μάλιστα αμφισβητούνταν- και δεν εμφανίστηκε, παρά μόνον όταν επιχειρήσαμε να αποχωρήσουμε.

Ο εμπαιγμός σε βάρος του λαού της πόλης είναι τεράστιος! Ο στόλος καταρρέει μέρα με τη μέρα και τα λιγοστά μπαλώματα που λένε ότι σχεδιάζουν, ίσα ίσα που θα αναπληρώσουν ό,τι αφήσει όρθιο στο διάβα του ο Χειμώνας.

Πώς θα πάμε στη δουλειά μας, στη σχολή μας, σε ένα κέντρο υγείας…;

Πώς θα φτάσουμε στην πλατεία Αριστοτέλους να κάνουμε μία βόλτα;

Με το στόλο να καταρρέει πάνω μας, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πώς θα βγάλουμε το Χειμώνα σώοι και αβλαβείς; Η κατάσταση είναι ήδη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και σκοπεύουν να την αφήσουν να πάρει το δρόμο της ως το Πάσχα.

Οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα, οι διοικήσεις του ΟΑΣΘ, η τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν τεράστια ευθύνη! Άλλη υπομονή και άλλη ανοχή δεν έχουμε!!!

Η μετακίνησή μας με ασφάλεια και αξιοπρέπεια είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας! Να συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις και στις διαμαρτυρίες που θα ακολουθήσουν!

Όλοι στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ την Τετάρτη 11/12 στις 6:00μμ! Να ακουστούν δυνατά τα αιτήματά μας:

Να έρθουν ΤΩΡΑ λεωφορεία

Να αυξηθούν άμεσα τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές

Να σταματήσει το ξεπούλημα του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ

Να είναι ασφαλής, φθηνή και ανθρώπινη η μετακίνηση στην πόλη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ