Διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από την ΕΡΤ - Karfitsa.gr
Media Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από την ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι  στελέχη της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για την περιορισμένη προβολή που έχει η Λαϊκή Ενότητα από την Δημόσια Τηλεόραση.

O Π. Λαφαζάνης δήλωσε: «Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε και ζητάμε μία επιτροπή των διαμαρτυρομένων να δει τη διοίκηση της ΕΡΤ, εκπρόσωπο της διοίκησης της ΕΡΤ για να του εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας. Θέλουμε να σταματήσει η φίμωση της ΛΑΕ, η φίμωση ιδιαίτερα όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θέλουμε ισότιμα να ακουγόμαστε και να λέμε τη γνώμη μας ιδιαίτερα ενόψει των εκλογών.»

Σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ αναφέρει:

«Διαμαρτυρία στην ΕΡΤ ενάντια στη φίμωση της ΛΑ.Ε

ΟΧΙ στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Η Λαϊκή Ενότητα μετά την Πρωτομαγιάτικη πορεία στην Βουλή, προχώρησε σε διαμαρτυρία έξω από την είσοδο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή ενάντια στη φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση, με την παρουσία και του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε.

Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τονίζουν ότι είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Ειδικότερα τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε και των μη συστημικών δυνάμεων.

Έξω από την πόρτα εισόδου στην ΕΡΤ υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνο δεν επέτρεπαν σε μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων να μπει στο κτήριο και να εκφράσει την διαμαρτυρία της αλλά και απαγόρευε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μπουν και να βγουν στο κτήριο, προκαλώντας επεισόδια και διαπληκτισμούς.

Αυτός ο αυταρχισμός εκφράστηκε παραστατικά από το γεγονός ότι ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας την φίμωση, πίσω από τα κάγκελα που περιφράζουν το κτήριο λες και η ΕΡΤ αποτελούσε φυλακή.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ