ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παράβασης του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες, στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να επιβαίνουν σε δίκυκλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί από την περιοχή της Αφύτου Χαλκιδικής.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι δράστες από τα τέλη Μαΐου, στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και κέντρου Θεσσαλονίκης, διέρρηξαν 8 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα συγκεκριμένου τύπου, 6 εκ των οποίων κατά το τελευταίο διήμερο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, μετά από έλεγχο στην κατοχή του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ελβετικός σουγιάς.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σχολιάστε