Διαψεύδει την 33χρονη που απήγαγε την ανήλικη, ο πρώην σύζυγός της- Κατέθεσε μήνυση - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Διαψεύδει την 33χρονη που απήγαγε την ανήλικη, ο πρώην σύζυγός της- Κατέθεσε μήνυση

Μήνυση σε βάρος της 33χρονης που έχει προφυλακιστεί για την απαγωγή και την εκμετάλλευση της ανήλικης από τη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε σήμερα ο πρώην σύζυγός της. Υποστηρίζει ότι όσα κυκλοφόρησαν από τον συνήγορό της πως η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι εκείνος, όσο ζούσαν μαζί την προωθούσε στην πορνεία είναι ψευδή και τον έχουν δυσφημίσει.

Ο πρώην σύζυγος περιγράφει στη μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία ότι ο γάμος τους με την 33χρονη, λύθηκε με πράξη του περασμένου Απριλίου, η διαδικασία όμως είχε κινηθεί από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα αναφέρει ότι την επιμέλεια του παιδιού που έχουν αποκτήσει και σήμερα είναι 7 χρόνων την έχει ο ίδιος. «Οι ψευδείς διαδόσεις της αλλά και όσα έπραξε και διέδωσε μας στοχοποίησαν στη μικρή κοινωνία σαν να είμαι  προαγωγός αλλά ακόμη και από τα δικά της εγκλήματα να θεωρούμαι αδίκως ως πρώην σύζυγος της δακτυλοδεικτούμενης και πολλοί να μας έχουν απομονώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα παραπέμπει στις δηλώσεις του συνηγόρου της 33χρονης, καθώς, όπως διευκρινίζει, δεν μπορεί αν έχει  πρόσβαση στη δικογραφία και στην απολογία της.

Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα ως ζευγάρι, επισημαίνοντας μάλιστα πως ακόμη και όταν η 33χρονη βρισκόταν στο σπίτι ασχολούταν μόνον με τον υπολογιστή της. «Έλειπε αδικαιολόγητα από το σπίτι ακόμη και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε κωδικούς, δικό της email και δικό της IP. Όταν κάποια φορά τη ρώτησα γιατί ασχολείται τόσο πολύ με το κομπιούτερ, μου απαντούσε ότι διασκεδάζει στο facebook ή ότι ψάχνει για δουλειά», τονίζει στη μήνυση.

Δικαστικές πηγές δεν απέκλειαν το περιεχόμενο της μήνυσης να περιληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 33χρονης και ενδεχομένως να κληθεί να εξεταστεί και ως μάρτυρας στην υπόθεση της απαγωγής.

 

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ