Διεθνές Κύρος για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019 - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Διεθνές Κύρος για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019

Ο μεγαλύτερος Εθνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς που βρίσκεται σε αδιάκοπη ροή τα τελευταία 9 χρόνια, τα GS HELLAS, κατάφεραν το ακατόρθωτο.
Στον φετινό μεγάλο τελικό η Λάμψη δεν θα έρθει μόνο από τους finalists του, αλλά και από δύο πρόσωπα διεθνούς κύρους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων της χώρας μας, έρχονται 2 διεθνείς κάτοχοι παγκόσμιων τίτλων και αυτοί είναι οι εξής: ο Gaspar Cruz από την Αμερική, που είναι ο κάτοχος του MISS ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ = MISS CONTIΝENTS και ο Fernando Gandhi, κάτοχος του MR ΥΦΗΛΙΟΣ = MR UNIVERSAL AMBASSADOR.

Όλα φαντάζουν υπέροχα και η διοργάνωση βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS δήλωσε τα εξής: «Είμαι περήφανος ως Έλληνας, που ενώ σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο υστερούμε από άλλες χώρες, κάνουμε σαφές πως η ελληνική ψυχή είναι λιονταρίσια και άκρως ηγετική. Το πιστεύαμε χρόνια πριν και οι κόποι μας, όχι απλά έβγαλαν καρπούς, άνθισαν κιόλας…Θέλω η Ελλάδα να μην αποτελεί ανάμνηση ως φάρος πολιτισμού και ομορφιάς, αλλά να πρωταγωνιστεί χαράσσοντας δρόμους. Από φέτος, με 4 top διεθνείς Παγκόσμιους θα δείξουμε τί εστί ελληνικό μεγαλείο και ελληνική ομορφιά. Μην ξεχνάτε πως η Αφροδίτη, που είναι και ένα από τα σύμβολα του θεσμού μας, εκτός από θεά της Ομορφιάς είναι και Ελληνίδα. Κλείνοντας θα αναφέρω τον Κικέρωνα, που παρόλο λατινικής καταγωγής, είπε το εξής: «Ει θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλώττη χρώνται»(Αν οι θεοί μιλούσαν, η γλώσσα τους θα ‘ταν ελληνική)!!!

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ