Δικαστήρια: Ήρθαν στα χέρια στη δίκη για το θάνατο 42χρονου στο Καβαλάρι! - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δικαστήρια: Ήρθαν στα χέρια στη δίκη για το θάνατο 42χρονου στο Καβαλάρι!

Επεισόδια απειλήθηκαν πριν λίγο στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης στη δίκη 37χρονου που καταδικάστηκε για το θάνατο 42χρονου στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης το 2013. Συγγενείς δράστη και θύματος ήρθαν στα χέρια μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και χρειάστηκε να επέμβει διμοιρία των μέτρων τάξης για να τους απομακρύνει.

Το κλίμα στη δίκη του 37χρονου που γίνεται εδώ και καιρό ήταν τεταμένο από την πρώτη μέρα, χθες το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία 4-3 τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, του επέβαλε κάθειρξη 10 ετών και τον οδήγησε στις φυλακές. Συγγενείς του 42χρονου θύματος αντέδρασαν στη μετατροπή, για δεύτερη φορά και επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο. Οι συγγενείς του τελευταίου αντέδρασαν και στην αίθουσα του υπογείου του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης απειλήθηκε σύρραξη. Μάλιστα ο καταδικασθείς χρειάστηκε να φυγαδευτεί από τους αστυνομικούς για να μην τον λιντσάρουν.

Ο 42χρονος έχασε τη ζωή του ύστερα από συμπλοκή με τον 37χρονο τον Ιούλιο του 2013, έξω από εγκαταστάσεις επιχείρησης του κατηγορούμενου. Όπως αναδείχτηκε στο δικαστήριο ουσιαστικά ο λόγος της αντιπαράθεσης ήταν μία παρεξήγηση που έχει χωρίσει όμως στα δύο ένα χωριό.

Κ. Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ