Διοικούσα ΝΔ Θεσσαλονίκης: Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα βρίσκονται στο χοντροκομμένο μοτίβο που ακολούθησαν όταν κυβερνούσαν - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Διοικούσα ΝΔ Θεσσαλονίκης: Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα βρίσκονται στο χοντροκομμένο μοτίβο που ακολούθησαν όταν κυβερνούσαν

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωση της η Διοικούσα ΝΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διαχείριση της πανδημίας.

Η Διοικούσα σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αφήνει τα νοσοκομεία χωρίς μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όταν γίνεται αντιπολίτευση ο κος Τσίπρας, ξαναθυμάται την υγεία σαν να μην υπήρξε χθες».

«Τους καλωσορίζουμε και περιμένουμε ανυπόμονα την πρώτη εποικοδομητική πρόταση: π.χ. να μην άνοιγαν ποτέ τα σχολεία, να μεταφέρονταν η διοργάνωση της ΔΕΘ τον Νοέμβριο και άλλα ωραία που μας έλεγαν…», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημερινή «πολιτική ατζέντα» της αντιπολίτευσης γύρισε: Κατευθύνεται στην πανδημία και στα μέτρα αντιμετώπισης, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της, να δείξει ότι ασχολείται με την καθημερινότητα. Πάει ο Κουφοντίνας… Ή τον άδειασαν, ή αντιμετώπισαν την κατακραυγή από τις εξωφρενικές δηλώσεις του κου Δρίτσα, του κ. Μπλάφα και άλλων στελεχών του συριζα, και από τα καμώματα της υπερέφηβης οικογένειας Βούτση.  

Ο συριζα ήρθε «στα δικά μας» μέρη. Μιλάει για την πανδημία. Όπου όμως  η Ελλάδα καταγράφει το χαμηλότερο ποσοστό προσβολής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι χωρίς κόπο. Με πολλές θυσίες, με μεγάλη αιμορραγία της οικονομίας και των οικογενειών, με πολύ κούραση των πολιτών.

Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι δεν υπάρχει σχέδιο, όταν καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν: Πριν από μία εβδομάδα οι τακτικές διαγνωστικές δοκιμές έδειχναν μείωση των κρουσμάτων και του ιικού φορτίου, μεσολάβησε εβδομάδα χαλάρωσης και τώρα δημιουργείται η ανάγκη μέτρων. Πριν από ένα μήνα δεν είχαμε εστία νοτιοαφρικανικού στελέχους σε συγκεκριμένες γειτονιές στη Θεσσαλονίκη.

Για τον συριζα όμως δεν υπάρχει διαχείριση. Δεν υπάρχει λεπτή γραμμή κίνησης και διορθωτικών ενεργειών. Όλα νομίζουν πως είναι ίδια, και όλα «στον αυτόματο».

Στον συριζα ακόμα βρίσκονται στο χοντροκομμένο μοτίβο που ακολούθησαν όταν κυβερνούσαν:

Έχει έλλειμα; Βάζει φόρους, ΕΝΦΙΑ, κατακρατούμενες προκαταβολές, σε όλους και για πάντα.

Χωλαίνει το ασφαλιστικό; Βάζει εισφορές σε όλους και για πάντα. Ξεζουμίζει τη μεσαία τάξη.

Θέλει να περιορίσει τα έξοδα; Αφήνει τα νοσοκομεία χωρίς μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όταν γίνεται αντιπολίτευση ο κος Τσίπρας, ξαναθυμάται την υγεία σαν να μην υπήρξε χθές…

Και μετά, σαν να μην τρέχει τίποτε, έρχονται να… μαζέψουν λουλουδάκια. Οργανώνουν πορείες, βγαίνουν στους δρόμους, στηρίζουν καταλήψεις και περίεργες ομάδες μπαχαλάκηδων…

Τους καλωσορίζουμε και περιμένουμε ανυπόμονα την πρώτη εποικοδομητική πρόταση: π.χ. να μην άνοιγαν ποτέ τα σχολεία, να μεταφέρονταν η διοργάνωση της ΔΕΘ τον Νοέμβριο και άλλα ωραία που μας έλεγαν…».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ