Διονύσης Λιακόπουλος: Το σπίτι έγινε γραφείο και η τεχνολογία πανάκια - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Διονύσης Λιακόπουλος: Το σπίτι έγινε γραφείο και η τεχνολογία πανάκια

Διαβάζοντας βιβλία, βλέποντας παλιές ταινίες, κάνοντας γυμναστική, μαγειρεύοντας, συνομιλώντας μέσω skype ή με βιντεοκλήση και περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά προσπαθούν οι αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης να κάνουν τους δείκτες του ρολογιού να «κυλήσουν» γρηγορότερα στη διάρκεια της καραντίνας

 

Διονύσης Λιακόπουλος, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Δέλτα και δημοτικής ενότητας Χαλάστρας:

Από τις πρώτες ημέρες που ξέσπασε ο κορονοϊός στη χώρα μας και στη Θεσσαλονίκη περιόρισα σημαντικά τις μετακινήσεις μου και μετέτρεψα το σπίτι μου σε ένα μικρό «στρατηγείο»με υπολογιστή, εκτυπωτή και όλα τα απαραίτητα μέσα για να είναι σε επαφή με τους εργαζόμενους στην οικονομική υπηρεσία.

Είχαμε να διαχειριστούμε πρόσφατα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού που κατατέθηκε ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου, που έγινε διά περιφοράς, ενώ παράλληλα «τρέξαμε» εντολές πληρωμής και άλλα οικονομικά ζητήματα από το …σπίτι. Το θετικό είναι ότι η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Χρύσα Γεωργιάδου, είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και καταφέραμε να λύσουμε πολλά ζητήματα γρήγορα.

Στον υπόλοιπο χρόνο, του «Μένουμε σπίτι», μπαίνω στην κουζίνα για να φτιάξω φαγητά και γλυκά. Μ’ αρέσει να φτιάχνω περίπλοκες συνταγές αλλά και απλές παραδοσιακές, γεύσεις όπως μάθαμε εδώ στη Χαλάστρα από τους προγόνους μας.

 

Από το ρεπορτάζ της Αναστασίας Καρυπίδου στην εφημερίδα Karfitsa

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ