Διόρισαν τη μητέρα της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Άγιο Στυλιανό - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Παραπολιτικά

Διόρισαν τη μητέρα της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Άγιο Στυλιανό

Την ώρα που χιλιάδες παιδιά μένουν άνεργα, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, χρησιμοποιώντας προφανώς την επιρροή της στο κόμμα, διόρισε τη μητέρα της στο Δημόσιο υπό τον μανδύα του περίφημου προγράμματος “Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων”. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το mononews.gr η κ. Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη,  μητέρα της υφυπουργού, έχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο “Αγιος Στυλιανός” στην Θεσσαλονίκη. Η από την 2α Φεβρουαρίου 2018 σύμβαση έχει διάρκεια ενός έτους και λήγει τον Φεβρουάριο του 2019. Όμως η ίδια σύμβαση προβλέπει οτι μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο δηλαδή εως τον Φεβρουάριο του 2020.

Σε κάθε περίπτωση ο διορισμός της μητέρας ενός τόσο ισχυρού προσώπου εντός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που από απλή συμβασιούχος έγινε διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και τώρα υφυπουργός, δημιουργεί προβληματισμό για τις τακτικές προσώπων που είναι «κοντά» στον Ελληνα πρωθυπουργό.

Η μητέρα της νέας υφυπουργού, Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, γνωστή στον ΣΥΡΙΖΑ με το υποκοριστικό Μήτση, υπήρξε μέλος του χώρου αλληλεγγύης του κόμματος συμμετέχοντας και οργανώνοντας φιλανθρωπικές δράσεις. Μάνα και κόρη πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της δράσης «Το καλαθάκι», του οποίου σκοπός είναι να βοηθάει άπορους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα.

Δείτε παρακάτω τα έγγραφα διορισμού της μητέρας της κ. Νοτοπούλου.

Πηγή: mononews.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ