, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δράμα: Έπνιξε τη μάνα του με μαξιλάρι 

Έπνιξε την ηλικιωμένη μητέρα του την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι όπου έμεναν στη Δράμα. Ο μητροκτόνος ο οποίος είναι τοξικομανής και αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ειδοποίησε μόνος του τις αρχές, υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι… λήστεψαν το σπίτι και μαχαίρωσαν τη μητέρα του. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που είχε εμπλοκή στο έγκλημα και συνελήφθη.

Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ με θύμα 86χρονη. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 52χρονος γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί και αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο εξάρτησης από ναρκωτικά όσο και ψυχιατρικά, με ένα μαξιλάρι την έπνιξε. Αμέσως μετά τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία προσπαθώντας να παραπλανήσει ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι οι δράστες μαχαίρωσαν εκείνη και τον ίδιο. Για να γίνει πειστικός προκάλεσε αμυχές στα χέρια του. Γρήγορα οι αστυνομικοί που έσπευσαν και βρήκαν νεκρή τη γυναίκα αντιλήφτηκαν ότι ο γιος της εμπλέκεται με το έγκλημα, καθώς δεν βρήκαν κανένα σημείο που να δείχνει ότι η γυναίκα μαχαιρώθηκε. Συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Κώστας Καντούρης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.