«Δράση» κατά της εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη  - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

«Δράση» κατά της εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη 

Τη νέα δίκυκλη ομάδα αστυνόμευσης «Δράση» που έχει δραστηριοποιηθεί το τελευταίο δίμηνο και στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, παρουσίασε στο αστυνομικό μέγαρο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή την επίσκεψή του λόγω της έξαρσης της πανδημίας στην πόλη.

Πρόκειται για τη δίκυκλη ταχεία ομάδα άμεσης επέμβασης πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας αντίστοιχη της οποίας έχει συγκροτηθεί και στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη η «δράση» απαρτίζεται από 42 αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων δύο αξιωματικοί, οι οποίοι κινούνται κατά ζεύγη σε δίκυκλα χαμηλού κυβισμού (παπάκια). «Θα προσθέσει αξία στην ασφάλεια της πόλης», είπε ο υπουργός.

Δήλωσε ικανοποιημένος για τη μείωση της εγκληματικότητας, στην πόλη, όπως είπε και τόνισε ότι η νέα ομάδα θα στοχεύει μεταξύ άλλων και στην αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης. Αναφέρθηκε ακόμη και στη συνεργασία με τον δήμο αι τη λειτουργία του κοινού επιχειρησιακού κέντρου, που έχει θετικά αποτελέσματα.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη μίλησε στους αστυνομικούς της ομάδας «Δράση» και έδωσε κατευθύνσεις για το έργο τους.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ