Δωρεάν εμβολιασμός για τα τσιγγανάκια του Δενδροποτάμου - Karfitsa.gr
Uncategorized

Δωρεάν εμβολιασμός για τα τσιγγανάκια του Δενδροποτάμου

Χριστουγεννιάτικο δώρο υγείας στα Τσιγγανόπουλα του Δενδοποτάμου θα χαρίσει για 5η χρονιά  η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία  & Προαγωγής Υγείας Βορείου Ελλάδος με τη συνεργασία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00.

Συγκεκριμένα οι  γιατροί θα επισκεφθούν τον Δενδροπόταμο και στον υπόγειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου θα εξετάσουν, θα εμβολιάσουν και θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό, παιγνίδια και δώρα σε μια προσπάθεια προαγωγής της υγείας σ αυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.

Παιδίατροι, Οφθαλμίατροι, Οδοντίατροι, Νοσηλεύτριες και Μαίες, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας  Κοινωνικής Παιδιατρικής  και Προαγωγής Υγείας κ. Σοφία Καραγιαννοπούλου θα μετατρέψουν και φέτος την αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου – σε πολυιατρείο παρέχοντας κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά των εμβολίων για ηπατίτιδα, μηνιγγίτιδα, ιλαρά και  ανεμοβλογιά,  θα γίνει φέτος από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης την οποία ευχαριστεί θερμά η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία  & Προαγωγής Υγείας Βορείου Ελλάδος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ