Δωρεάν προβολή υπηρεσιών delivery στο site του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δωρεάν προβολή υπηρεσιών delivery στο site του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και καθώς οι αλλαγές στον τρόπο που κινείται η αγορά αλλά και η καταναλωτική συμπεριφορά όλων μας είναι τεράστιες, ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη προσφέρει μια ακόμη δυνατότητα στους επαγγελματίες του να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους. Δηλώνοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα του δήμου https://actinthecity.pilea-hortiatis.gr τις Delivery υπηρεσίες που προσφέρουν.

H πρωτοβουλία αφορά επαγγελματίες με μαγαζιά και εταιρίες εστίασης, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και δραστηριότητες που δραστηριοποιούνται στο όρια του δήμου μας και σήμερα στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο όλους εμάς που μένουμε στα σπίτια μας.

Με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα: δηλώστε δωρεάν την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες Delivery που προσφέρετε και ενισχύστε τον τζίρο σας. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η βοήθεια στον διπλανό μας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους που μένουμε σπίτι είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ απαραίτητα.

«Τριπλός ο στόχος της πρωτοβουλίας μας. Να στηρίξουμε τον τόπο μας και τους  επιχειρηματίες που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Να φανούμε αλληλέγγυοι στις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας. Να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία, μένοντας σπίτι. Όλα αυτά με ένα απλό και δωρεάν κλικ. Αξίζει», τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα https://actinthecity.pilea-hortiatis.gr είναι ένα εύχρηστο δημοτικό διαδικτυακό εργαλείο που λειτουργεί εδώ ήδη δωρεάν και έχει ως μοναδικό σκοπό την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του αθλητισμού στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο mail: press.panorama@pilea-hortiatis.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ