Δ. Δέλτα: Πιάνουν δουλειά 32 υπάλληλοι της 3Κ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ. Δέλτα: Πιάνουν δουλειά 32 υπάλληλοι της 3Κ

Ορκίστηκαν και έπιασαν δουλειά οι 32 δημοτικοί υπάλληλοι, που διορίστηκαν  στο δήμο Δέλτα, μέσω της  προκύρηξης  3Κ του ΑΣΕΠ.

Στην τελετή ορκομωσίας που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Σϊνδου παραβρέθηκε ο  Γιώργος Κυριακίδης  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού  εκπροσοπώντας το δήμαρχο κ Γιάννη Ιωάννίδη και ο Διονύσης Λιακόπουλος Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

«Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Δέλτα και ευχήθηκε καλή αρχή στους εργαζόμενους. «Από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας θα συζητάω με τους προϊσταμένους, τον διευθυντή  και μαζί σας όλα τα προβλήματα προκειμένου να προχωράμε άμεσα σε λύσεις» τόνισε ο κ Κυριακίδης.

Συγχαρητήρια για την επιλογή τους, έδωσε στους εργαζόμενους ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών Διονύσης Λιακόπουλος τονίζοντας ότι «ο δημος Δέλτα θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης ενώ όλοι μας θα έχουμε ανοιχτές πόρτες για να σας ακούμε».

Οι 30 από τους 32 υπαλλήλους, θα εργαστούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας ενώ  δύο στην Τενχική Υπηρεσία του δήμου Δέλτα. Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι  μετά την ορκομωσία υπέγραψαν την πρόσληψη τους και προωθήθηκαν στις υπηρεσίες που θα εργαστούν.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ