Δ. Θεσσαλονίκης: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ξαναπέρασε τον Γ. Ορφανό ο Κ. Ζέρβας (01.00) - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Δ. Θεσσαλονίκης: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ξαναπέρασε τον Γ. Ορφανό ο Κ. Ζέρβας (01.00)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης μεταξύ του Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Γιώργου Ορφανού με «έπαθλο» το εισιτήριο για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Στις 01.00, η διαφορά μεταξύ των δυο ανεξάρτητων υποψηφίων είναι μόλις 62 ψήφοι.

Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 30,1% των εκλογικών τμημάτων (143 στα 475) του δήμου Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ταχιάος προηγείται σταθερά με ποσοστό 22,6%. Στη δεύτερη θέση έχει περάσει ξανά ο Κ. Ζέρβας (νωρίτερα τον είχε ξεπεράσει για ένα διάστημα ο Γ. Ορφανός), με ποσοστό 14,8%. Τρίτος, σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθεί ο κ. Ορφανός με ποσοστό 14,6%. Η διαφορά, ωστόσο, μεταξύ των δυο είναι τόσο μικρή, που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης (5.378 ο Κ. Ζέρβας, 5.316 ο Γ. Ορφανός).

Τέταρτη, χάνοντας σταδιακά έδαφος από την δυάδα Ζέρβα – Ορφανού, βρίσκεται η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει ποσοστό 13,75%. Η κ. Νοτοπούλου απέχει 337 ψήφους από τον δεύτερο, τον κ. Ορφανό, και με την ενσωμάτωση κάθε εκλογικού τμήματος δείχνει να υποχωρεί λίγες ψήφους έναντι των προπορευόμενων δυο…

Στην πέμπτη θέση κατατάσσεται ο Σπύρος Βούγιας με 7,3% και στην έκτη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 5,6%.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ