Δ. Θεσσαλονίκης: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ξαναπέρασε τον Γ. Ορφανό ο Κ. Ζέρβας (01.00) - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Δ. Θεσσαλονίκης: Θρίλερ για γερά νεύρα – Ξαναπέρασε τον Γ. Ορφανό ο Κ. Ζέρβας (01.00)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης μεταξύ του Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Γιώργου Ορφανού με «έπαθλο» το εισιτήριο για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Στις 01.00, η διαφορά μεταξύ των δυο ανεξάρτητων υποψηφίων είναι μόλις 62 ψήφοι.

Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 30,1% των εκλογικών τμημάτων (143 στα 475) του δήμου Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ταχιάος προηγείται σταθερά με ποσοστό 22,6%. Στη δεύτερη θέση έχει περάσει ξανά ο Κ. Ζέρβας (νωρίτερα τον είχε ξεπεράσει για ένα διάστημα ο Γ. Ορφανός), με ποσοστό 14,8%. Τρίτος, σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθεί ο κ. Ορφανός με ποσοστό 14,6%. Η διαφορά, ωστόσο, μεταξύ των δυο είναι τόσο μικρή, που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης (5.378 ο Κ. Ζέρβας, 5.316 ο Γ. Ορφανός).

Τέταρτη, χάνοντας σταδιακά έδαφος από την δυάδα Ζέρβα – Ορφανού, βρίσκεται η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει ποσοστό 13,75%. Η κ. Νοτοπούλου απέχει 337 ψήφους από τον δεύτερο, τον κ. Ορφανό, και με την ενσωμάτωση κάθε εκλογικού τμήματος δείχνει να υποχωρεί λίγες ψήφους έναντι των προπορευόμενων δυο…

Στην πέμπτη θέση κατατάσσεται ο Σπύρος Βούγιας με 7,3% και στην έκτη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 5,6%.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ