Δ. Θεσσαλονίκης: Μαλλιά – κουβάρια...για τον Σαμπάνη - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Δ. Θεσσαλονίκης: Μαλλιά – κουβάρια…για τον Σαμπάνη

Έγιναν μαλλιά-κουβάρια στο δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Θεσσαλονίκης για την επιλογή του τραγουδιστή  Γιώργου Σαμπάνη στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία  που θα γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους στις 29 Νοεμβρίου.

Σκληρή κριτική άσκησε στη διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης», Γιώργος Αβαρλής, ο οποίος είπε,  ότι η επιλογή αυτή  δεν αρμόζει στην αισθητική των εκδηλώσεων του δήμου. « Πώς άνθρωποι που τους εκτιμώ για την ποιότητα τους βρίσκουν να συνδυάσουν τον άναμμα των Χριστουγέννων με ένα συγκρότημα, το οποίο ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος έχει μελοποιήσει και ένα τραγούδι με τον τίτλο… «Αγάπη ρε μ…», διερωτήθηκε ο κ. Αβαρλής και συνέχισε: «Δεν περίμενα ότι οι κύριοι  Μπαρμπουνάκης και Πέγκας ακούν τέτοια τραγούδια. Από τον Ιούνιο ξεκινάτε να βρείτε συγκροτήματα και να βρίσκετε αυτόν που έχει μελοποιήσει αυτό το τραγούδι. Αυτά τα έκανε αυτή η φαύλη διοίκηση που καταδικάσαμε, τα κάνετε και εσείς, εκπλήσσομαι», τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης».

Στην τοποθέτηση αυτή δόθηκαν οι σχετικές εξηγήσεις, αλλά όλοι σχολίαζαν πως η διοίκηση Μπουτάρη ακολουθεί τις συνταγές παλαιότερων διοικήσεων στο δήμο παρά τις κριτικές για περιορισμένη αισθητική…

Τη διαφωνία του διατύπωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» Αλέξανδρος Άγιος, ενώ η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρία Καλφακάκου αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν επιλέχθηκαν νεανικά σχήματα της πόλης για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ