Δ. Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται σήμερα νέος δήμαρχος ο Κων. Ζέρβας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ. Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται σήμερα νέος δήμαρχος ο Κων. Ζέρβας

Ορκίζεται σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ως νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μαζί του θα ορκιστεί και το νέο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Ζέρβας θα είναι ο 61ος δήμαρχος στην ιστορία της πόλης και καλείται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά. Σε μήνυμά του, λίγο πριν καθίσει στο δημαρχιακό θώκο, αναφέρει πως ανοίγει μια καινούργια σελίδα στον κεντρικό δήμο. Όπως ο ίδιος λέει, στόχος της διοίκησής του θα είναι να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε μια πόλη που αξίζει να «ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι».

Μαζί με τον κ. Ζέρβα θα ορκιστούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι. Μεταξύ αυτών είναι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων:  Νίκος Ταχιάος, Γιώργος Ορφανός, Κατερίνα Νοτοπούλου, Σπύρος Βούγιας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Πέτρος Λεκάκης, Μάκης Κυριζίδης, Χάρης Αηδονόπουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Αντώνης Γαζάκης, Γιώργος Ρακκάς, Γιάννης Κουριαννίδης, Γιάννης Νασιούλας και Βασίλης Μωυσίδης.

Η ορκωμοσία του κ. Ζέρβα θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ