Δ. Καμμένος: Θα στηρίξω πρόταση μομφής κατά του N. Βούτση - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Δ. Καμμένος: Θα στηρίξω πρόταση μομφής κατά του N. Βούτση

Πρόθυμος να στηρίξει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, φάνηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

«Έχει υπερβεί τις αρμοδιότητές του. Θα πρέπει να προταθεί για… Νόμπελ προέδρων Βουλής», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος στο ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον κ. Βούτση, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του δήλωσε πως ντρέπεται για το Θανάση Παπαχριστόπουλο και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία βρισκόταν στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε σε έντονο κλίμα.

Αναφερόμενος στη συνάντηση του προέδρου της Βουλής με το Θανάση Παπαχριστόπουλο και το αίτημα να καθυστερήσει την παραίτησή του προκειμένου να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Όταν ο κ. Τσίπρας έχει πει “θα είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος”, δεν μπορεί να εμπλέκεται σε πολιτική συζήτηση ο πρόεδρος της Βουλής. Επενέβη ως μη όφειλε, αντιθεσμικά και πραξικοπηματικά, σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σαν δελφίνος του Τσίπρα».

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον κ. Βούτση να σεβαστεί τη δημοκρατία και χαρακτήρισε «θεσμικό τσίρκο» τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ