Δ. Καμπουράκη: Νοιάζομαι για τη Θεσσαλονίκη! - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Δ. Καμπουράκη: Νοιάζομαι για τη Θεσσαλονίκη!

Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ*

Νοιάζομαι:

*Για την καθαριότητα στην πόλη μας, με σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και του στόλου οχημάτων που υπάρχει, με αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος ανακύκλωσης απορριμμάτων, με αξιοποίηση των κονδυλίων του Δήμου από τα ανταποδοτικά τέλη!

*Για το πράσινο, με καλύτερη συντήρηση των πάρκων μας, με δημιουργία νέων μεγάλων χώρων πρασίνου όπως στο χώρο ανάπλασης της ΔΕΘ, αλλά και μικρών «πάρκων τσέπης», με δενδροφυτεύσεις στις πλατείες, στις παιδικές χαρές στους πεζοδρόμους της πόλης μας!

*Για το κυκλοφοριακό, με συνεχή επιτήρηση προς τον ΟΑΣΘ από το Δήμο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, με αξιοποίηση εναλλακτικών μέσων όπως η παράκτια συγκοινωνία και το ποδήλατο δημιουργώντας πλήρες και ασφαλές δίκτυο ποδηλατοδρόμων, με επανασχεδιασμό του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης προς διευκόλυνση των κατοίκων και των εργαζομένων στο κέντρο αλλά και στην Ε΄ κοινότητα!

*Για την προσβασιμότητα όλων μας στο δημόσιο χώρο, με συνεχείς ελέγχους για διατήρηση της ευταξίας, με συντήρηση κι επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, των διαβάσεων-ραμπών, των οδηγών τυφλών, προκειμένου να είναι προσπελάσιμα και για  τις πιο ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας!

*Για τα παιδιά μας, με τη δημιουργία νέων σχολικών αιθουσών, με συνεχή συντήρηση των σχολείων τους για να είναι ασφαλή, με αναβάθμιση των κτηρίων ενεργειακά και αισθητικά, δημιουργώντας βιοκλιματικές στέγες και κάθετους κήπους. Ανοίγουμε τις αυλές των σχολείων μας ως νέους χώρους παιχνιδιού και εντάσσουμε δημιουργικές δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού στα σχολεία, τις απογευματινές ώρες όλο το χρόνο, για να απασχολούνται και κοινωνικοποιούνται τα παιδιά, χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά η οικογένεια!

*Για τα αδέσποτα της πόλης, με τη δημιουργία δημοτικού καταφυγίου-αναρρωτηρίου, με πρόνοια για την περίθαλψη και σίτισή τους, με διαχείριση του θέματος με σεβασμό προς αυτά!

*Για τις συμμετοχικές δράσεις, με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών, με συνεργασία και αξιοποίηση των εθελοντικών ομάδων για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό!

Όταν νοιαζόμαστε για την πόλη μας, όταν νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, η Θεσσαλονίκη μας θα ομορφύνει και η ζωή όλων μας θα αποκτήσει ποιότητα και ανθρωπιά!

* Η Δήμητρα Καμπουράκη είναι δικηγόρος, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ