Δ.Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων σε 2.500 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ.Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων σε 2.500 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Μετά την ολοκλήρωση της διανομής τροφίμων σε περίπου 500 άπορες οικογένειες του Δήμου, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου, τη μεγάλη επιχείρηση για την κατ΄ οίκον διάθεση τροφίμων στους 2500 δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται κατ΄ οίκον σε κάθε οικογένεια, με οχήματα και προσωπικό του Δήμου, με αυστηρή τήρηση των κανόνων πρόληψης και προάσπισης της δημόσιας υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά για την παράδοση των προϊόντων από τον Δήμο, ενώ η πιστοποίησή τους γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

“Στις έκτακτες καταστάσεις που διανύουμε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει μεριμνήσει προσφέροντας έκτακτες κατ´οίκον υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας, ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος σε αυτήν ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες βρίσκονται ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή, πασχίζοντας να εξυπηρετήσουν την τοπική κοινωνία” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους που στελεχώνουν το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και τους εργαζόμενους που αποσπάστηκαν στη νέα δομή κοινωνικής υποστήριξης “Φροντίδα”, για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν για την προστασία και τη στήριξη των δημοτών μας”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ