Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Προβάδισμα νίκης για τον Πέτρο Σούλα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Προβάδισμα νίκης για τον Πέτρο Σούλα

Με…  χίλια προς την πρώτη θέση φαίνεται πως  «τρέχει» ο  νυν δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από νέες δημοσκοπήσεις και αναμένεται  να δουν το «φως» της δημοσιότητας  το επόμενο διάστημα.

Στις αρχές  Φεβρουαρίου, δημοσκόπηση της  εταιρείας Ιnterview  έδειχνε τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωάννη Καμαρινό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 21.5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο σημερινός δήμαρχος Πέτρος Σούλας συγκέντρωνε  ποσοστό 19%. Στην τρίτη θέση  βρισκόταν ο  Κλεάνθης Μανδαλιανός με ποσοστό 11,6%  και τέταρτος  ερχόταν  ο  Γ. Γιαννακόπουλος με ποσοστό 2,3%.

Όπως φαίνεται όμως  σε νεότερες έρευνες εταιριών δημοσκοπήσεων, τα δεδομένα άλλαξαν για το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου καθώς φαβορί φαντάζει  πλέον ο εν ενεργεία δήμαρχος.

Το κλίμα αντιστράφηκε τις τελευταίες εβδομάδες υπέρ του νυν δημάρχου και του συνδυασμού του «Δήμος για Όλους»,  ο  οποίος κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να επανακτήσει τις δυνάμεις του  και να συσπειρώσει σημαντικές ομάδες ψηφοφόρων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ