Δ.Λαγκαδά: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών λόγω καθίζησης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ.Λαγκαδά: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών λόγω καθίζησης

Ο Δήμος Λαγκαδά ξεκίνησε από σήμερα την άμεση και επείγουσα αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση της Πέμπτης 02-04-2020 με αποτέλεσμα τη σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος στην Κοινοτική Οδό Βασιλουδίου-Αρδαμερίου της Δ.Ε. Κορώνειας.

Οι εργασίες επισκευής – αποκατάστασης του οδοστρώματος ξεκίνησαν άμεσα με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά έχουν αναλάβει το έργο της αποκατάστασης, ενώ μηχάνημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στην απομάκρυνση των καταπτώσεων και στον καθαρισμό των πρανών με πρώτη προτεραιότητα την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων των κατοίκων της Κοινότητας, όπως και τη διέλευση βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων του δήμου, αλλά και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση των παρεμβάσεων, οι οποίες θα αφορούν στην αντιμετώπιση της διάβρωσης του εδάφους και στη σταθεροποίησή του για την αποφυγή μελλοντικών καθιζήσεων στο τοπικό οδικό δίκτυο.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος στο οποίο σημειώθηκε το πρόβλημα, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση στους πολίτες για τη διάθεση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Με εντολή Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, στην περιοχή για επιθεώρηση των σχετικών έργων βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κύριοι Γεώργιος Προκοπίδης και Μιχάλης Τζανής αντίστοιχα. Επιτόπου ήταν και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτριος Δαδαλάς.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ