Δ. Λαγκαδά: «Μάχη» σώμα με σώμα δείχνει η δημοσκόπηση της Karfitsa - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Δ. Λαγκαδά: «Μάχη» σώμα με σώμα δείχνει η δημοσκόπηση της Karfitsa

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι η διαδικτυακή δημοσκόπηση που διενήργησε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Κarfitsa σχετικά την πρόθεση ψήφου στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Λαγκαδά.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν συνολικά 1.854 άτομα (κάθε χρήστης είχε δικαίωμα μόνο μιας ψήφου). Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δείχνει «μάχη» σώμα με σώμα, καθώς η διαφορά μεταξύ των δυο υποψηφίων που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κυμαίνεται ουσιαστικά στα όρια του στατιστικού λάθους…

Ειδικότερα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν την προτίμησή τους για την υποψήφια δήμαρχο Νίκη Ανδρεάδου, η οποία συγκέντρωσε συνολικά 654 ψήφους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 35,3% του συνόλου. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Γιάννης Αναστασιάδης με 648 ψήφους (ποσοστό 34,9%).

Τρίτος στις προτιμήσεις των χρηστών, κατατάχθηκε στη δημοσκόπηση της Karfitsa ο Γιάννης Ταχματζίδης, ο οποίος συγκέντρωσε 194 ψήφους (10,5%).

Ακολουθούν οι:

Φίλιππος Γεωργουδάκης, 102 ψήφοι (5,5%)

Θεόδωρος Τσαμπάζης, 94 ψήφοι (5,1%)

Δημήτρης Ράβναλης, 82 ψήφοι (4,4%)

Μαρκέλλα Ταυρίδου, 80 ψήφοι (4,3%)

Σημείωση: Μια διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν μπορεί να έχει την ίδια εγκυρότητα όπως μια αντίστοιχη που διενεργεί δημοσκοπική εταιρία. Δεν παύει, ωστόσο, να καταγράφει μια τάση και να αποτελεί ένδειξη.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ