Δ. Λαγκαδά : Παραιτήθηκε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ. Λαγκαδά : Παραιτήθηκε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Την παραίτηση της υπέβαλε χθες η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου, για να «προασπίσει και να διαφυλάξει τις θεσμικές λειτουργίες του δήμου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο τύπου.

«Δυστυχώς, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων ξέχασε ότι η συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια αποτελεί ιερή υποχρέωση σε όλους τους Δημότες που με τη ψήφο τους μας εμπιστεύθηκαν. Λυπάμαι που κάποιοι αποφάσισαν για τους δικούς τους σκιερούς και μικροπολιτικούς λόγους να απουσιάζουν συστηματικά από τα Δημοτικά Συμβούλια αποφεύγοντας να αναλάβουν την ευθύνη καίριων και σημαντικών πολιτικών αποφάσεων», επισημαίνει η κ. Ανδρεάδου.

«Είμαι γιατρός και ορκίστηκα «…ότι θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω…» και σήμερα ο μεγάλος ασθενής δεν είναι ο Δήμος μας, αλλά τα μικροπολιτικά συμφέροντα, η αδιαφορία και η άγνοια αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου. Όλα αυτά δημιουργούν μια μεταδοτική ασθένεια που λειτουργεί σε βάρος των πολιτών μας, την οποία θα πολεμήσω προκειμένου να μην εξαπλωθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η απερχόμενη πρόεδρος.

«Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου και με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι, δεν προτίθεμαι να αποδεχτώ μικροπολιτικές τακτικές και θα συνεχίσω να μάχομαι για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Γιατί αυτός είναι ο τόπος μου και αξίζει να αγωνίζομαι για αυτόν», καταλήγει η Νίκη Ανδρεάδου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ