Δ. Νεάπολης – Συκεών: Διέρρηξαν την κατοικία αντιδημάρχου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Διέρρηξαν την κατοικία αντιδημάρχου

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του αντιδημάρχου ενώ οι έλειπαν οι ιδιοκτήτες της κατοικίας, σπάζοντας την ξύλινη πόρτα ασφαλείας, και αφού αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά τράπηκαν ανενόχλητοι σε φυγή. Σύμφωνα με καταγγελίες, την ίδια ημέρα διαρρήκτες «χτύπησαν» άλλα τρία σπίτια της περιοχής, ενώ σχεδόν καθημερινός στόχος βανδαλισμών και κλοπών γίνονται τα Κοιμητήρια Πεύκων, όπου οι δράστες αφαιρούν αντικείμενα από τους τάφους, όπως επίσης από τα σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό αμέσως με την επιστροφή του αντιδημάρχου στην οικία του, όπου αντίκρισε εικόνες καταστροφής και βανδαλισμών. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, στελέχη της οποία επισκέφθηκαν τον χώρο και κατέγραψαν αποτυπώματα, για να ακολουθήσει το θύμα της διάρρηξης μήνυση κατ’ αγνώστων.

«Τα θλιβερά γεγονότα που καταγράφονται στο δήμο μας, τόσο σε βάρος δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, όσο και της ιδιωτικής, με κίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, να απειλούνται και ανθρώπινες ζωές, αποτελούν περιστατικά που δεν έχουν τελειωμό. Δεν θα υποκύψω στην πρόκληση να επαναλάβω τις προτάσεις μας τις οποίες εδώ και χρόνια καταθέτουμε. Περιορίζομαι μόνο στην επανάληψη της αγωνιώδους έκκλησής μας για άμεση ενεργοποίηση και κινητοποίηση στον τομέα της πρόληψης και της αποτροπής των εγκληματικών δράσεων, που είναι έκκληση της ίδιας της κοινωνίας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα σταματήσει ο αγώνας μας για ενίσχυση της αστυνόμευσης που απαιτούν και επιβάλλουν οι ανάγκες», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά το πρόβλημα της ανύπαρκτης αστυνόμευσης στα όρια του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ