Δ. Νεάπολης – Συκεών: Πρώτος ο Λ. Ωραιόπουλος στη δημοσκόπηση της Karfitsa – Μάχη σώμα με σώμα - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Πρώτος ο Λ. Ωραιόπουλος στη δημοσκόπηση της Karfitsa – Μάχη σώμα με σώμα

Σε σκληρή «μάχη»… σώμα με σώμα, όπου κάθε ψήφος δεν αποκλείεται να έχει ξεχωριστή σημασία και να κρίνει το αποτέλεσμα, δείχνει να εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Νεάπολης – Συκεών, τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που διεξήγαγε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Karfitsa σχετικά με την πρόθεση ψήφου.

Στη δημοσκόπηση, συμμετείχαν συνολικά 5.614 άτομα (κάθε χρήστης είχε δικαίωμα μόνο μιας ψήφου). Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν την προτίμησή τους για τον υποψήφιο δήμαρχο Λάζαρο Ωραιόπουλο. Ο κ. Ωραιόπουλος συγκέντρωσε συνολικά 1.848 ψήφους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 32,9% του συνόλου.

Δεύτερος, αλλά σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κ. Ωραιόπουλο, αναδείχτηκε ο εν ενεργεία και επί σειρά θητειών δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, με συνολικά 1.786 ψήφους (ποσοστό 31,8%).

Τρίτος στις προτιμήσεις των χρηστών, αλλά σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κ. Δανιηλίδη, κατατάχθηκε στη δημοσκόπηση της Karfitsa ο Ηλίας Ζάχαρης, ο οποίος συγκέντρωσε 1.738 ψήφους (31%).

Ακολουθεί ο Χαράλαμπος Βέλλης με 242 ψήφους (4,3%).

Σημείωση: Μια διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν μπορεί να έχει την ίδια εγκυρότητα όπως μια αντίστοιχη που διενεργεί δημοσκοπική εταιρία. Δεν παύει, ωστόσο, να καταγράφει μια τάση και να αποτελεί ένδειξη.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ