, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Χαλκηδόνος: Επιστολή στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό

Επιστολή προς τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου Χαλκηδόνος για την τήρηση των μέτρων που κρίνονται απαραίτητα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας από την πανδημία Covid-19 απέστειλε ο δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος.
Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου η ΠΕ Θεσσαλονίκης βρίσκεται πλέον στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό καθώς και με την εμφάνιση κρουσμάτων Covid-19 στο δήμο καλεί τους υπευθύνους των συλλόγων να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
Η επιστολή – ανακοίνωση του δημάρχου
“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου η ΠΕ Θεσσαλονίκης βρίσκεται πλέον στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό καθώς και με την εμφάνιση κρουσμάτων Covid-19 στο δήμο μας θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε αναφορικά με τις οδηγίες και τις συστάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή στην τήρηση των μέτρων που
κρίνονται απαραίτητα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας και καλούμε τους υπευθύνους των συλλόγων να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε άμεση επικοινωνία και θα σας ενημερώσουμε επανεξετάζοντας τα δεδομένα που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα”.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.