Είδε τα σημεία του νέου φράχτη στον Έβρο ο Μ. Χρυσοχοΐδης - Karfitsa.gr
Πολιτική

Είδε τα σημεία του νέου φράχτη στον Έβρο ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Περιοδεία στα σημεία όπου θα εγκατασταθεί ο νέος φράχτης του Έβρου πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Δεν συμβαίνει τίποτε το έκτακτο, κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί», σημείωσε ο υπουργός για να συμπληρώσει ότι «το μόνο που μας ανησυχεί διαρκώς είναι η ασφάλειά μας και γι’ αυτό το  λόγο επαναφέρουμε τους αστυνομικούς που ήταν εδώ πριν την πανδημία», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στη μετακίνηση 400 αστυνομικών στον Έβρο, που προέρχονται από υπηρεσίες της Αθήνας, για να ενισχύσουν το σημερινό προσωπικό των συνόρων. Η μετακίνησή τους θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο όταν θα τοποθετηθούν οι 400 νέοι συνοριοφύλακες που προσλήφθηκαν όμως η εκπαίδευσή τους καθυστέρησε λόγω των  περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στην επίσκεψή του ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη για εγκατάσταση τμημάτων φράχτη σε δύο σημεία στην  περιοχή των Φερών και ένα στο Δέλτα, συνολικού μήκους περίπου 26 χιλιομέτρων. «Θα κατασκευάσουμε τον φράχτη προασπίζοντας τα συμφέροντα της χώρας μας», δήλωσε τονίζοντας ότι χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση στα σύνορα.

Ο υπουργός δεν αναφέρθηκε στο σημείο των συνόρων που έχει αποτελέσει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών. Εκτιμήσεις έλεγαν ότι μετά και τις δηλώσεις που έγιναν από την τουρκική πλευρά το θέμα θα λυθεί με  συνεννόηση των επιτροπών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ