"Είμαι δήμαρχος... σταρ και γράφουν για μένα μέχρι και οι New York Times" - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Ροή

«Είμαι δήμαρχος… σταρ και γράφουν για μένα μέχρι και οι New York Times»

Σταύρος Καλαφάτης «Η πόλη έχει ανάγκη από δήμαρχο κε Μπουτάρη…» Δήμαρχος «Ζηλεύεις γιατί εσένα δεν σε γράφουν ούτε στη φωνή του Λαγκαδά»

«Είμαι σταρ, αλλά όντας σταρ ανέβασα το δήμο», απάντησε ο Γιάννης Μπουτάρης στον επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτη ο οποίος σημείωσε ότι «η πόλη έχει ανάγκη από δήμαρχο και όχι από σταρ». Ο δήμαρχος κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πρόσθεσε «Θα σου πω ένα πράγμα, εγώ ήμουν σταρ Σταύρο μου και δεν έγινα τώρα σταρ. Μπήκα στον δήμο ως σταρ. Και θέλεις να σου πω για ποια πράγματα είμαι σταρ, στα κρασιά είμαι σταρ, έχω ανακηρυχθεί οινική προσωπικότητα της Ευρώπης, είμαι σταρ στα περιβαλλοντικά, ρώτα τον φίλο σου τον Λαλιώτη τι τράβηξε. Ναι είμαι σταρ Σταύρο μου, ζηλεύεις εσύ που εμένα γράφουν οι New York Times, ενώ εσένα δε σε γράφουν ούτε στη φωνή του Λαγκαδά. Ζηλεύεις, είμαι σταρ και είμαι σταρ δήμαρχος».

Νωρίτερα ο κ Καλαφάτης άσκησε κριτική για τη συνέντευξη που έδωσε μέσα σε οίκο ανοχής. «Αυτές τις συνεντεύξεις δεν τις δίνεις ως Γιάννης Μπουτάρης, ο πολίτης. Δεν θα σε καλούσε κανείς αν δεν ήσουν δήμαρχος. Τις δίνεις με την ιδιότητα του δημάρχου.»Τι να πει κανείς όταν από τη μια έχουμε Μπουτάρη και από την άλλη Ζουράρι, αλίμονο στην πόλη»

φωτο αρχείου Σάββα Αυγητίδη 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;

Loading ... Loading ...


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ