Είναι προτιμότερο το ψέμα από την αλήθεια; - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Είναι προτιμότερο το ψέμα από την αλήθεια;

Τελικά τι θέλουν να ακούσουν οι Θεσσαλονικείς προ-εκλογικά; Αυτά που υπεύθυνα μπορούν να γίνουν από τον δήμαρχο που θα εκλεγεί; Ή υποσχέσεις που θα μείνουν μόνο στα προγράμματα των παρατάξεων και στα συρτάρια των υποψηφίων;

Του ΝΙΚΟΥ ΖΕΪΜΠΕΚΗ*

Το σωστό είναι να μιλάμε ξεκάθαρα στους δημότες και να τους λέμε την αλήθεια, όσο δύσκολη κι αν είναι. Να γνωρίζουν τα έργα που πραγματικά μπορούν να υλοποιηθούν στην πόλη και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων.

Σε όλη μου την πορεία έως τώρα, αθλητική, επαγγελματική και αυτοδιοικητική, έμαθα περισσότερο να εργάζομαι σκληρά παρά να υπόσχομαι. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν το τελικό αποτέλεσμα με δικαιώνει και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ως δημοτική παράταξη θα τάξουμε ένα σωρό προκειμένου να κερδίσουμε τη ψήφο των συμπολιτών μας στις επερχόμενες εκλογές και στο τέλος της τετραετίας θα κατηγορηθούμε για ασυνέπεια.

Επειδή θέλω η Θεσσαλονίκη να λειτουργεί Υπεύθυνα συντάχθηκα στο πλευρό του Νίκου Ταχιάου. Επειδή είναι ένας άνθρωπος ευθείς και ειλικρινής. Δεν κάθεται να χαϊδέψει πλάτες και αυτιά με στόχο να καθίσει στην καρέκλα του δημάρχου και στη συνέχεια να κάνει το τελείως αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε.

Άλλοι είναι οι υποψήφιοι που τάζουν “λαγούς με πετραχήλια” αυτό το διάστημα γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως τίποτα από αυτά που λένε δεν μπορεί να γίνει πράξη.

Εμείς ως παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” έχουμε θέσει κάποια προσωπικά στοιχήματα για τα οποία δεσμευόμαστε πως θα παλέψουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις. Κι αυτά δεν είναι άλλα από την καθαριότητα, που σαφώς αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα και η εικόνα της πόλης πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση των οχημάτων, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια. Γι αυτό καλώ όλους τους δημότες προτού οδηγηθούν στην κάλπη στις 26 Μαΐου να ψηφίσουν να σκεφτούν… είναι προτιμότερο το ψέμα από την αλήθεια;

*Ο Νίκος Ζεϊμπέκης είναι δημοτικός σύμβουλος και θα είναι εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ