Εβελίνα Νικόλιζα: Δεν θα ήθελα να είμαι σε μια θέση που δεν αξίζω - Karfitsa.gr
Life Style

Εβελίνα Νικόλιζα: Δεν θα ήθελα να είμαι σε μια θέση που δεν αξίζω

Η Εβελίνα Νικόλιζα σε συνέντευξή της εξομολογείται ότι δεν χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της, Μπέσυς Αργυράκη, γιατί θέλει να τα κάνει όλα μόνη της και με την αξία της.

Τι ρόλο έπαιξε η μητέρα σου για να ακολουθήσεις τον καλλιτεχνικό δρόμο;

«Δεν θα το μάθω ποτέ γιατί δεν ξέρω πώς θα ήταν να είχα γεννηθεί από μία γυναίκα που κάνει μία εντελώς διαφορετική δουλειά. Ίσως, αν δεν ήταν η μητέρα μου τραγουδίστρια, να ήθελα να γίνω, αλλά θα φοβόμουν να το εκδηλώσω γιατί ήμουν ντροπαλή μικρή»

Σκέφτηκες ποτέ να εκμεταλλευτείς το όνομα της μητέρας σου για να βρεις δουλειά;

«Μόνη μου τα τρέχω όλα πολύ. Έχω χρησιμοποιήσει τη μητέρα μου ως μέσο για μία δουλειά και αυτό ήταν για να πιάσω δουλειά σε ένα μπαρ στα μπουζούκια. Αλλά είναι η μόνη φορά. Ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι σε μία θέση που δεν αξίζω να είμαι. Νιώθω ότι περνάς τριπλές εξετάσεις αν σε βάλει κάποιος σε μία δουλειά και δεν θα το άντεχα ψυχολογικά. Αλλά το ακούω έτσι κι αλλιώς ακόμη και ας μην τη χρησιμοποιώ ότι με έβαλε εκείνη. Αν είναι ο μπαμπάς γιατρός και γίνει και ο γιος γιατρός, είναι κάτι καλό, αν είσαι γιος καλλιτέχνη ή πολιτικού και γίνεις το ίδιο, είναι λάθος. Αλλά τι; θα καταπιεστώ και δεν θα ακολουθήσω αυτό που θέλω επειδή έκανε το ίδιο επάγγελμα και η μαμά μου; Το έχω αναλύσει και πια δεν δίνω σημασία» δήλωσε στο Mytv.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ