Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στη ΧΑΝΘ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στη ΧΑΝΘ

photo eurokinissi

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο στη ΧΑΝΘ

“Η Χ.Α.Ν.Θ. και μαζί της όλη η πόλη γιορτάζει τη ζωή με μια μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης και σας καλεί να βάλετε το δικό σας…καλάθι προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής: ΑΙΜΑ!”., αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

Η φετινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κοινωνικοί φορείς της Θεσσαλονίκης: Πηγή Ζωής, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, Καλλιπάτειρα, Θερμαϊδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσης την εκδήλωση υποστηρίζουν κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., CatWalk, Nouvelle Amicale, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αρωγή Θεσσαλονίκης – Ομάδα Εθελοντών Πολιτών.

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΧΑΝΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ