, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2019: Μαρία Κάλλας σε πρώτο Πλάνο με φιναλίστ «ΦΩΤΙΑ»

Ο πολυπληθέστερος Εθνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς της χώρας GS HELLAS 2019 δίνει δυνατό παρόν για ένατη χρονιά. Στα πλαίσια διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης, φωτογράφισε επίσημα όλους τους finalists για το πρόγραμμα τελικού της μεγάλης βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.
Το μέρος της φωτογράφισης, καλά μελετημένο για τους διοργανωτές… Μια παραγωγή τέτοιου μεγέθους, σαν αυτήν των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, έχουμε χρόνια να δούμε, αφού το μέγεθός της σε κόσμο που δούλεψε σε backstage ήταν τεράστιο.
Εγκαινίασαν τον μοναδικό χώρο του ξενοδοχείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και συγκεκριμένα την πρώτη τεχνητή παραλία στο κέντρο τη Αθήνας, στο Roof Garden του ξενοδοχείου, με την ονομασία Mavili Beach.
Την φωτογράφιση υπογράφουν οι βιρτουόζοι στον χώρο της ομορφιάς: Έλενα Δερμεντζόγλου ως Make up Artist και η Δήμητρα Καράμπελα στο hair styling. Την βοήθειά τους προσέφεραν ο Γιώργος Καρδάτος και το BEAUTY ACADEMY του ΙΕΚ ALFA, ενώ την περιποίηση άνω και κάτω άκρων επιμελήθηκαν η κυρία Άννα Τσόρου με τις σχολές αισθητικής της και το Mak Spa.
Όλα κύλησαν ως καλοκουρδισμένο ρολόϊ, αφού στη ροή της φωτογράφισης τον έλεγχο είχαν οι υπεύθυνοι του GS MEDIA GROUP Στράτος Παφλιωτέλλης και Φαίη Πετροπούλου. Ο Γιάννης Φερεντίνος, ο fashion editor του διαγωνισμού αεικίνητος και πανταχού παρών καθοδήγησε τους finalists, ώστε να απαθανατιστούν οι καλύτερες πόζες τους.
Όλα αυτά αποτύπωσε ο φωτογράφος που στην Ελλάδα διαπρέπει και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σβίγγο. Τα καλλυντικά προσέφερε και η ανερχόμενη εταιρεία GRIGI.

Όπως όλα δείχνουν, το φετινό επίπεδο των finalists είναι υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, κάτι που θα δυσκολέψει τους κριτές την βραδιά του τελικού.
Η φετινή χρονιά αφιερώνεται στο διαχρονικό fashion icon, την Μαρία Κάλλας. Ο Θεσμός με πηγή έμπνευσης την διεθνή σοπράνο ανέθεσε σε 4 σχεδιαστές μόδας, να δημιουργήσουν φορέματα, κοστούμια και μαγιό για τους finalists που να την αποθεώνουν. Από την φωτογράφιση πήραμε μια πρώτη ιδέα, αφού τα μαγιό με θέμα την Μαρία Κάλλας, που σχεδίασε ειδικά για τον Θεσμό GS HELLAS, η Μάρθα Αδαμίδου ήταν άκρως αποθεωτικά.
Ο Δημήτρης Στρέπκος θα αποκαλύψει τα δικά του σχέδια την βραδιά τελικού για τους άντρες και θα κινηθεί σε ρυθμούς και τάσεις Glam-Rock. Η Έλενα Περδικάκη και ο Ερωτόκριτος είναι υπεύθυνοι για το βραδινό ντύσιμο.
Λόγω του στόχου και του οράματος των Εθνικών Καλλιστείων, που δεν είναι άλλος από την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της άποψης-γνώσης, που θέλουν να προάγουν για τους finalists, δόθηκε το έπος <<Αλεξανδρειάδα>>, από την συγγραφέα και ποιήτρια Γιώτα Γουρδομιχάλη. Να τονίσουμε, ότι η Γιώτα Γουρδομιχάλη είναι η πρώτη γυναίκα, που γράφει έπος για την 3η χιλιετία.

Ο πρόεδρος των Καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης δήλωσε τα εξής: <<Είμαι πολύ χαρούμενος, που για ένατη χρονιά είμαστε εδώ με συνέπεια και χωρίς διακοπή-πιστοί στο καθήκον της ομορφιάς της χώρας. Για εμάς τα Καλλιστεία είναι ένα ΌΡΑΜΑ με στόχο την προώθηση της πολιτιστικής μα κληρονομιάς στα πέρατα του κόσμου. Από φέτος πρωταγωνιστούμε ακόμη πιο ενεργά, αφού πέρασαν στα χέρια μας και έχουμε τα δικαιώματα σε 4 top διεθνείς παγκόσμιους διαγωνισμούς. Η Μαρία Κάλλας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα φετινά GS HELLAS και ευελπιστούμε να αποτελέσει ακόμα ένα λιθαράκι για την προώθηση του πολιτισμού μας. Οι finalists ακόμα μία χρονιά ‘κόβουν την ανάσα’ και σεβόμενοι την ανθρώπινη ύπαρξη με ήθος, λειτουργούμε ως οικογενειακή ασπίδα για τους επίδοξους λάθρους που θα προσεγγίσουν εκ του πονηρού τα παιδιά μας!>>.
Τα ονόματα των γυναικών Finalists:
1.Bogdana Nesteriuk
2.Βάνα Ρομπάκου
3.Τιότια Γκραζίνα Βάϊα
4.Χριστίνα Χασάνη
5.Ελίζα-Σοφία Μπίτσια
6.Αναστασία Κουτέα
7.Γεωργία-Ελένη Λάμπρου
8.Μαρία Φώτου
9.Μαρία Βλασσοπούλου
10.Σίλια Ευαγγέλου
11.Χαρά Καλαμαρά
12.Ίνγκριντ Κολάνι
13.Ανδριάννα Καγιά
14.Ελπίδα Παζαράκου
Τα ονόματα των ανδρών Finalists:
1.Γιώργος Χατζηανδρέου
2.Δημήτρης Παπαθανασίου
3.Ιβάν Ντιντόβ
4.Βασίλης Κατσαρίνης
5.Σωτήρης Γκάτσης
6.Φώτης Μέτας
7.Βασίλης Χρηστάκος
8.Γιώργος Γλέζος
9.Ανδρέας Μποταίτης
10.Δημήτρης Μπούνιας
11.Άλκης Λαδάς

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.