Εισαγγελέας: Ανάλγητος και αμετανόητος ο δολοφόνος του Δ. Γραικού - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Εισαγγελέας: Ανάλγητος και αμετανόητος ο δολοφόνος του Δ. Γραικού

Την ενοχή του 59χρονου εμπόρου κρεάτων για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Η εισαγγελέας περιέγραψε με μελανά χρώματα τόσο τον χαρακτήρα όσο και τα όσα έπραξε ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά τον θάνατο του κτηνοτρόφου έθαψε τον νεκρό και το αυτοκίνητό του.

“Με ιδιαίτερη ψυχραιμία απέκρυψε το πτώμα και το αυτοκίνητο του θύματος και ο ίδιος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές”, σημείωσε η εισαγγελέας χαρακτηρίζοντάς τον ανάλγητο και αμετανόητο. “Ακόμη και όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο έλεγε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του είπε να το θάψει”, συμπλήρωσε.
Η εισαγγελέας στην πρότασή της ανέφερε ότι δεν ισχύει κανένας από τους ισχυρισμούς ότι ο 59χρονος πήγε μόνος του στη μονάδα του κατηγορούμενου. “Ο Γραικός πήγε στη μονάδα καθ’υπόδειξη του θύματος για να εισπράξει τα οφειλόμενα και έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα του κατηγορούμενου” ανέφερε. “Μίλησε για το μαρτύριο της οικογένειάς του αλλά δεν βγήκε να πει μία συγγνώμη για τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε το θύμα” κατέληξε. Το δικαστήριο έχει διακόψει για να αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ επικράτησε πάλι ένταση μεταξύ των συγγενών.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ