Εισαγγελική έρευνα για επιθέσεις σε δημοσιογράφους - Karfitsa.gr
Uncategorized

Εισαγγελική έρευνα για επιθέσεις σε δημοσιογράφους

Το κλίμα τρομοκρατίας που έχει καλλιεργηθεί κατά αθλητικών συντακτών δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον εισαγγελέα, ο οποίος ξεκίνησε έρευνα για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και αυξάνονται οι απειλές κατά αθλητικών συντακτών αλλά και τα κρούσματα βίας, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Μάλιστα του προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι αυτές οι απειλές εκτοξεύονται άμεσα ή έμμεσα μέσω δημοσιευμάτων από αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες όλων των «αποχρώσεων», που απευθύνονται κυρίως σε οργανωμένους οπαδούς.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας ερευνά «περιστατικά ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, απειλητικά τηλεφωνήματα και δημοσιεύματα που συντείνουν στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας» όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση. Ως ηθικοί αυτουργοί κατονομάζονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες και συντάκτες οπαδικών δημοσιευμάτων και όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύεται ο εισαγγελέας στο περιβάλλον του, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό καταφθάνουν αυτοβούλως στο γραφείο του εισαγγελέα αλλά και στη ΓΑΔΑ δημοσιογράφοι, οι οποίοι παρουσιάζουν δημοσιεύματα που τους στοχοποιούν τα οποία καταγγέλλουν και προβαίνουν και ζητούν προστασία από τα αρμόδια όργανα.

Είναι σίγουρο ότι θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτέλεσματα της έρευνας του εισαγγελέα, όταν αυτή ολοκληρωθεί.

gazzeta

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ