Εκστρατεία απολύμανσης των δημόσιων χώρων από τον δήμο Νεάπολης - Συκεών - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Εκστρατεία απολύμανσης των δημόσιων χώρων από τον δήμο Νεάπολης – Συκεών

Απολυμάνσεις σε όλους τους δρόμους, τις πλατείες, τις παιδικές χαρές, έως και τη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, έκαναν σήμερα Τετάρτη ειδικά συνεργεία του δήμου Νεάπολης Συκεών. Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο απολυμάνσεων των δημοσίων χώρων του δήμου, που γίνεται για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό.

Τα συνεργεία του δήμου με ειδικό εξοπλισμό απολύμαναν τα πάρκα του δήμου χρησιμοποιώντας ειδικό βιολογικό υγρό που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό ούτε είναι δυσάρεστο στην οσμή. Η απολύμανση που ξεκίνησε το πρωί έγινε παρουσία του δημάρχου Νεάπολης Συκεών Σίμου Δανιηλίδη και του αντιδημάρχου Καθαριότητας Αντώνη Σαουλίδη. Όπως εξήγησαν στόχος είναι να συνεχιστούν οι προσπάθειες μεγαλύτερου περιορισμού του κορονοϊού. Αντίστοιχες απολυμάνσεις γίνονται και στους κάδους απορριμμάτων του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Τα συνεργεία του δήμου ολοκλήρωσαν την απολύμανση των δημόσιων χώρων με το προαύλιο της Μητρόπολης και του μητροπολιτικού ναού Αγίου Ιωάννη. Εκεί ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών και ο αντιδήμαρχος συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και συζήτησαν για τις ενέργειες που γίνονται από την  πλευρά του δήμου στο συνολικό έργο περιορισμού του κορονοϊού.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ