Εκ νέου υποψήφιος ο Πέτρος Σούλας για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Εκ νέου υποψήφιος ο Πέτρος Σούλας για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το δήμου Κορδελιού Ευόσμου επανέλαβε ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικά», στην τηλεόραση Atlas Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο δήμαρχος κ. Σούλας αναφέρθηκε στο θέμα της δυσοσμίας που πλήττει την περιοχή και τόνισε ότι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις μετρήσεις που έκανε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, επισημάνθηκε η πρόθεση του δήμου να φυτέψει πέντε χιλιάδες δέντρα σε διάφορα σημεία ως μέτρο μερικής αντιμετώπισης του προβλήματος.

Απαντώντας για το θέμα του κολυμβητηρίου και του δημοτικού γηπέδου Ευόσμου, στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ευστάθιο Λαφαζανίδη, ο κ. Σούλας δήλωσε έκπληκτος από τη θέση του πολιτικού του αντιπάλου. «Απορώ με τον κ. Λαφαζανίδη, καθώς λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ένα τόσο μεγάλο έργο δεν κατασκευάζεται τόσο απλά και σε ανεξάρτητα τμήματα. Εξάλλου ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την οποία ζητήσαμε τις μελέτες για να τις αναπροσαρμόσουμε και να εκτελέσουμε εμείς το έργο», τόνισε.

Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση της αυτοδιοίκησης ο κ. Σούλας χαρακτήρισε τον Κλεισθένη ταφόπλακα των δήμων, ενώ άφησε και σαφείς αιχμές για πρώην συνεργάτες του που αποχώρησαν από το συνδυασμό στοχεύοντας στην ανεξαρτητοποίηση και τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Ξεκαθάρισε δε, ότι η παράταξή του κατέρχεται ως ανεξάρτητη στις προσεχείς εκλογές μακριά από κομματικά χρίσματα.

Σε θέματα καθημερινότητας η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι δήμοι δεν έχουν το αναγκαίο προσωπικό σε τομείς όπως η καθαριότητα, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των δημοτών ώστε να καταγγέλλονται φαινόμενα παράνομης εναπόθεσης μπαζών και απορριμμάτων σε αυτοσχέδιες χωματερές.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ