Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Πολάκης ταυτίζεται με τον Τσίπρα - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Πολάκης ταυτίζεται με τον Τσίπρα

της Βιβής Ανδρίτσου

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στην Karfitsa για τις τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τις «φυλακίσεις» που «θα φέρουν νέα νίκη για το ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε τα εξής:

“Έχει καταστεί προ πολλού σαφές ότι ο κ. Πολάκης δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά ταυτίζεται απόλυτα με τον κ. Τσίπρα. Έτσι εξηγείται τόσο η παραμονή στη θέση του, όσο και η πλήρης πολιτική κάλυψη, την οποία διαχρονικά απολαμβάνει».

Η κ. Βόζεμπεργκ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης, η προσβολή των θεσμών, η παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών και η παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στο έργο της δικαστικής, σε μια φυσιολογική δημοκρατική χώρα, θα είχαν προκαλέσει πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις.

Όμως για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όλα τα παραπάνω είναι άγνωστες έννοιες. Κανονικότητα αποτελούν οι συνεχείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη».

Καταλήγοντας, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε: «Ποιος ξεχνά, μεταξύ πολλών άλλων, την κ. Θάνου, τον πειθαρχικό έλεγχο εις βάρος του κ. Ντογιάκου, την αναφορά της Γεωργίας Τσατάνη, τις παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου, τον κατευθυνόμενο διασυρμό αντιπροέδρου του ΣτΕ, ο οποίος μετείχε στη σύνθεση που θα έκρινε τις τηλεοπτικές άδειες, το χαρακτηρισμό των δικαστών ως “παρακράτος” με αφορμή την απόφαση για το νόμο Παπά, την παραίτηση της Ελένης Ράικου, την παρέμβαση Καμμένου για το Noor 1 ή την υπόθεση της Ηριάννας;

Όμως τί καλύτερο θα περίμενε κανείς από την κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει δημοσίως τη δικαιοσύνη ως “θεσμικό εμπόδιο”;»

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ