Ενημερωτικές δράσεις από τον Δ.Γκολιδάκη στα ΚΑΠΗ - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Ενημερωτικές δράσεις από τον Δ.Γκολιδάκη στα ΚΑΠΗ

Την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από διαλέξεις με θέμα «Δημογραφικό και υγεία:η καρδιολογική προσέγγιση» που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και ο ειδικός σύμβουλος του στη Θεσσαλονίκη Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής Διαμαντής Γκολιδάκης, είχαν μέλη στα ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πριν προλάβει λοιπόν η έξαρση του κορωνοϊού να βάλει λουκέτο και στα ΚΑΠΗ, οι ηλικιωμένοι παρακολούθησαν ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών γύρω από το δημογραφικό, που αποτελεί εθνικό ζήτημα, με προσέγγιση το καρδιολογικό κομμάτι, ερμηνεύοντας γιατί υπάρχουν θάνατοι ενώ έχει προοδεύσει η επιστήμη.

Η εθελοντική αυτή δράση είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, το οποίο σε όλη την διάρκεια του συμμετείχε ενεργά θέτοντας ερωτήματα και απορίες επί του θέματος προς τον κ.Διαμαντή Γκολιδάκη.

Παράλληλα όπως σημειώνει ο κ.Γκολιδάκης: «Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη, ανεξάρτητου ηλικίας, φύλου, διότι ειδικά στην υγεία δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, η γνώση είναι δύναμη και έχουμε ως επιστήμονες χρέος να την μεταδώσουμε υπεύθυνα και να εστιάσουμε επιτέλους σε αυτά που μας ενώνουν ως Έλληνες, που είναι και τα περισσότερα». Άλλωστε ο καρδιολόγος έχει στόχο την διάδοση της «υπεύθυνης ενημέρωσης» λέγοντας ότι πρέπει να ενημερωνόμαστε από επιστήμονες υγείας και όχι από οποιοδήποτε άλλο. Χαρακτηριστικά τους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ συμβούλεψε να μην ακούν τους φίλους τους, να μην μπαίνουν στο internet και τί πρέπει να κάνουν για τα εγγονάκια τους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ