Ενισχύονται στη Θεσσαλονίκη οι έλεγχοι τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας με μικτά κλιμάκια - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ενισχύονται στη Θεσσαλονίκη οι έλεγχοι τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας με μικτά κλιμάκια

Εντείνεται η μάχη αναφορικά με τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, στο πλαίσιο συνεργασίας της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς.
Το πλαίσιο της ακόμη στενότερης συνεργασίας Δημοτικής Αστυνομίας και ΔΙΜΕΑ με την οργάνωση μικτών κλιμακίων για την ενίσχυση των ελέγχων που αφορούν την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας ετέθη σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, του Διοικητή της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπου Μελισσινού και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή.
Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έχει ήδη εγκατασταθεί δύναμη έξι ατόμων της ΔΙΜΕΑ, που συμμετέχει σε μικτά κλιμάκια μαζί με τους ένστολους της Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να ενισχυθούν οι έλεγχοι. Ο Διοικητής της ΔΙΜΕΑ, μάλιστα, εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ΔΙΜΕΑ Σπύρος Περιστέρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης Μιχάλης Αλλαγιώτης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ