Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Χάρη Καστανίδη στο κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ - Karfitsa.gr
Εκλογές 2019 Επικαιρότητα Πολιτική

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Χάρη Καστανίδη στο κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ

Στο κατάμεστο γήπεδο της ΜΕΝΤ μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α΄Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης και ζήτησε την αποφασιστική στήριξη του κόμματός του, ώστε να έχει ισχυρό ρυθμιστικό ρόλο μετά τις εκλογές με στόχο την αναγκαία εθνική συνεννόηση.

Ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας την περίοδο 2004-2009.Τόνισε χαρακτηριστικά: ” Η Νέα Δημοκρατία ζητά σήμερα την επιστροφή της στην εξουσία και μάλιστα αυτοδύναμη.Τι εγγυήσεις παρέχει για το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών της το κόμμα που χρεοκόπησε τη χώρα; Επιστροφή στην εξουσία μιας αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας θα οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι στη σύγχρονη Ελλάδα διατηρούν την εκλογική τους ακεραιότητα αυτοί που τη χρεοκοπούν”.

Ο κ. Καστανίδης μίλησε και για τις μεγάλες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση της κρίσης.Τόνισε χαρακτηριστικά: “Αφού η κυβέρνηση του κ.Τσίπρα διακινδύνευσε αρχικά την έξοδο της πατρίδας μας από τη ζώνη του ευρώ, σάλπισε μετά άτακτη υποχώρηση για να φορτώσει τους πολίτες με τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο χηματοδοτικού ύψους 86 δισ ευρώ”.

Σημείωσε για το ρόλο του Κινήματος Αλλαγής: “Να διδαχθούμε από τη δεκαετή κρίση.Να εγκαταλείψουμε την πολιτική διαίρεση και την εχθροπάθεια που καλλιέργησαν με μια ρητορική μίσους η Δεξιά και η Αριστερά.Να συνεννοηθούμε και να διαμορφώσουμε ένα συνεκτικό εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη θεσμική ανασύνταξη της πατρίδας μας.Να διδαχθούμε από το παράδειγμα των Πορτογάλων,των Ιρλανδών και των Κυπρίων, που κατάφεραν συντομότερα και επιτυχέστερα να αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, γιατί είχαν την πρόνοια να συνεννοηθούν στο εσωτερικό των χωρών τους.Αυτό θα επιχειρήσει η δημοκρατική παράταξη”.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ