Εξώδικο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις θα στείλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Πολιτική Ροή

Εξώδικο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις θα στείλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Βολές κατή της κυβέρνησης εξαπέλυσε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου  στη ΔΕΘ η επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας  Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, την έξοδο από το μνημόνιο, του πλειστηριασμούς,  τις κατοχικές αποζημιώσεις και την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ψέμα την έξοδο από τα μνημόνια καθώς όπως είπε, «η Τρόικα διεκδικεί και έχει καταφέρει να κάνει κουμάντο στη Ελλάδα όχι μόνο σήμερα  αλλά για 42 ακόμη χρόνια μέχρι το 2060″. Η περίοδος που διανύουμε είναι η  νέα μνημονειακή περίοδος που ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου είναι η χειρότερη καθώς δεν έχει ημερομηνία λήξης και δε συνδέεται με πρόγραμμα ούτε καν με κοινοβουλευτική έγκριση» είπε. Η  περίοδος αυτή είναι η πιο Οργουελική που  τη βαφτίζουν δήθεν αντιμνημονιακή

Η κ Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να επιτευχθεί με το ξεπούλημα της κρατικής περιούσιας όπως η ΕΥΑΘ και ο ΟΛΘ.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επιδώσει  εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό στον Πρόεδρο της Βουλής στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών  ζητώντας τους να πράξουν το καθήκον τους  και να διεκδικήσουν τις Γερμανικές Αποζημιώσεις.

Επανέλαβε τη θέση της κατά των πλειστηριασμών τονίζοντας ότι  στις  5 Οκτωβρίου εκδικάζεται  από το ΣτΕ η πρώτη αίτηση ακύρωσης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ιδιοκτησιών.

Αναφερόμενη στα σχέδια της Πλεύσης Ελευθερίας για τις επερχόμενες εκλογές, υπογράμμισε ότι δε θα συστρατευτεί με κανένα από τα μεγάλα κόμματα λέγοντας ότι «η Πλεύση Ελευθερίας υπάρχει για την  τεράστια πλειοψηφία πολιτών που δεν εκφράζονται από τον κ Τσίπρα ούτε από Μητσοτάκη ούτε από Γεννηματά ούτε από κανένα από αυτά τα υπολείμματα της μνημονειακής πολιτικής. Υπάρχουμε για να σηκώσουμε την κοινωνία όρθια η οποία οφείλει να διεκδικήσει και να απελευθερωθεί αυτόνομα και ανεξάρτητα» .

Η κ Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε διαβόητη τη συμφωνία των Πρεσπών ενώ αναφερόμενη στο συλλαλητήριο του προηγούμενου Σαββάτου τόνισε ότι εκτυλίχθηκαν εικόνες προτεκτοράτου μιας Αμερικανοκρατούμενης χώρας.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ