Επίθεση με τσεκούρι στην οικονομική εφορία Κοζάνης-Τέσσερις τραυματίες - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι στην οικονομική εφορία Κοζάνης-Τέσσερις τραυματίες

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος, της ΔΟΥ Κοζάνης, στην οδό Αριστοτέλους.

Ένας άνδρας κρατώντας τσεκούρι εισέβαλε στο κτίριο και έσπειρε τον τρόμο. Ο άνδρας, που κατάγεται από την περιοχή, για άγνωστο λόγο επιτέθηκε σε δυο άνδρες και μια γυναίκα τραυματίζοντας τους βαριά και σε μια ακόμη γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα δυο άτομα έχουν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ στο ίδιο νοσοκομείο θα μεταφερθεί και το τρίτο σοβαρά τραυματισμέμο άτομο. Η κατάσταση των δυο κρίνεται κρίσιμη ενώ της μιας γυναίκας πολυ σοβαρή.

Οι τρείς σοβαρά τραυματίες είχαν αρχικά μεταφερθεί στο “Μαμάτσειο” νοσοκομείο Κοζάνης με τον διοικητή του ιδρύματος Στέργιο Γκανάτσιο να δηλώνει πως υπάρχουν βαθιά τραύματα και στο κεφάλι.

Ο δράστης 45 ετών μετέφερε το τσεκούρι μέσα σε σακίδιο. Μόλις το έβγαλε εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης καθώς χτυπόυσε αδιακρίτως όποιον έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα σε κάποια στιγμή φώναξε “τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε…”

Τον 45χρονο κατάφερε να ακινητοποιήσει ο διευθυντής της εφορίας με την καθαρίστρια να βρίσκει την ευκαιρία να το απομακρύνει.

Ο κόσμος στην θέα του άνδρα με το τσεκούρι πανικοβλήθηκε και αρκετοί κρυβόντουσαν όπου έβρισκαν, ακόμη και κάτω από τα γραφεία.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη.Ο ίδιος ακόμη δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για τον λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ