Επίσημα υποψήφιος ο Ηλίας Ζάχαρης - Κατάμεστο το Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Επίσημα υποψήφιος ο Ηλίας Ζάχαρης – Κατάμεστο το Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (ΦΩΤΟ)

του Κωνσταντίνου Αναστασίου

Την υποψηφιότητά του με την “Κοινωνική Συνεργασία” ανακοίνωσε και επίσημα για το δήμο Νεάπολης-Συκεών ο Ηλίας Ζάχαρης, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών.

Τον υποψήφιο δήμαρχο τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας -με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-, η Βούλα Πατουλίδου, αλλά και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε με διθυραμβικά σχόλια για τον κ. Ζάχαρη, εκφράζοντας τη “λύπη” του για το γεγονός ότι θα λείψει ως συνεργάτης στην Περιφέρεια, αλλά παράλληλα και τη χαρά του για την απόφαση του υποψήφιου δημάρχου να αφοσιωθεί στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε “το ενδιαφέρον του Ηλία Ζάχαρη για τους συντοπίτες του και το όραμά του”.

Ακόμη, ανακάλεσε στη μνήμη του τη συνεργασία τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λέγοντας ότι “από την πρώτη στιγμή, στρέψαμε το βλέμμα μας στη δυτική Θεσσαλονίκη” και ότι “όποια αποστολή και αν ανέλαβε ο Ηλίας Ζάχαρης στα τέσσερα χρόνια, την έφερε εις πέρας”.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Βούλα Πατουλίδου, αναφερόμενη στο νεαρό της ηλικίας του υποψήφιου δημάρχου Νεάπολης-Συκεών και το πόσο σημαντικό είναι να ασχολούνται οι νέοι άνθρωποι με τα κοινά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε φυσικά με το κεντρικό πρόσωπο, τον υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, Ηλία Ζάχαρη, με τον ίδιο να εστιάζει σε διάφορα θέματα διοίκησης και να μιλάει ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σημαντικότερο που αποκόμισε “χάρη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, είναι ο τρόπος να διοικείς χωρίς να είσαι “αφέντης”. Η εξουσία δεν πρέπει να είναι εκδικητική”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζάχαρης στάθηκε επίσης στη σχέση των κομμάτων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποστηρίζοντας ότι “οι προτεραιότητες που βάζουν μπροστά τα κομματικά συμφέροντα δεν είναι για μας”, ενώ ταυτόχρονα “ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι “delivery boy” του κόμματος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών αναφέρθηκε και στην κακή εικόνα που παρουσιάζουν τα ΚΑΠΗ, επισημαίνοντας το σεβασμό προς τους ηλικιωμένους.

Ο Ηλίας Ζάχαρης άφησε αιχμές, μεταξύ άλλων, και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, διατρανώνοντας ότι στο γραφείο του “θα υπάρχει πάντα το πορτρέτο του Παύλου Μελά”! Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι “επαγγελματίας πολιτικός” -κάτι βέβαια που συχνά δηλώνουν αρκετοί νέοι άνθρωποι στην πολιτική τους σταδιοδρομία. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι τα χρήματα που ξοδεύτηκαν στις Συκιές τα προηγούμενα χρόνια, ήταν δυσανάλογα με τα αποτελέσματα, ως προς την αξιοποίηση της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών τόνισε επίσης τη σημασία της ασφάλειας των κατοίκων, υπογραμμίζοντας ότι για τον ίδιο και την παράταξή του αποτελεί προτεραιότητα. Στο κλείσιμο της ομιλίας του, αποκάλυψε ότι σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης “Κοινωνική Συνεργασία”.

Ο χώρος στον οποίο έγινε η εκδήλωση, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, που είχε οριστεί στις 19:30 αλλά ξεκίνησε περίπου στις 20:00, ήταν ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κάποιοι έμειναν και… όρθιοι.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ