Επίσκεψη του Απ. Τζιτζικώστα στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Επίσκεψη του Απ. Τζιτζικώστα στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες

Την έδρα και τους οικισμούς του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στις Σέρρες, επισκέφτηκε την έδρα του Δήμου, το Χρυσό, αλλά και τους οικισμούς Πεντάπολη, Εμμανουήλ Παππάς, Άγιο Πνεύμα, Νέο Σούλι, Σκοπός και Νεοχώρι, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, παραγωγούς, επαγγελματίες και καταστηματάρχες για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

«Επισκέφτηκα το Δήμο Εμμανουήλ Παππά, στις Σέρρες, όπου και εδώ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το έργο της είναι παρούσα. Ολοκληρώσαμε τα έργα αποκατάστασης στο Στρυμόνα και υλοποιούμε έργα συντήρησης, αναβάθμισης και αποκατάστασης του αγροτικού δικτύου σε όλο το μήκος του ποταμού. Επίσης, ολοκληρώσαμε έναν μεγάλο κύκλο συντηρήσεων και αποκαταστάσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου. Υλοποιούμε μια σειρά έργων για να λύσουμε το αποχετευτικό σε όλο το δήμο, με την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου, ενώ κατασκευάζουμε το δίκτυο ύδρευσης στο Νέο Σούλι. Υποστηρίζουμε επίσης το Κέντρο Κοινότητας, που δημιουργήσαμε στην έδρα του Δήμου, στο Χρυσό, προσφέροντας βοήθεια στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Με λόγια λίγα και έργα πολλά δυναμώνουμε τις Σέρρες, δυναμώνουμε τη Μακεδονία», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ