Επαφές Κυριζίδη με Δικηγορικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Ροή

Επαφές Κυριζίδη με Δικηγορικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Μάκη Κυριζίδη με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Με στόχο την λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, συνεχίζει τις συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και σωματείων.

Όντας ο ίδιος δικηγόρος, ξεκίνησε τις επαφές αυτές επισκεπτόμενος την έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Κυριζίδης έγινε δεκτός από τους συναδέλφους του με ενθουσιασμό και δέχτηκε τις ευχές τους για καλή επιτυχία στον αγώνα που ξεκίνησε. Από την πλευρά του ο κ. Κυριζίδης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο, κ. Ευστάθιο Κουτσοχήνα και το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου, δεσμεύτηκε ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό του κλάδου και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για τη στήριξή του.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση του Μάκη Κυριζίδη με τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Αθανάσιο Δεβλιώτη. Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα του κλάδου καθώς και για το θέμα της αποκομιδής των ιατρικών αποβλήτων.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά», κ. Μάκης Κυριζίδης, θα συνεχίσει τις συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων της πόλης έως ότου αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ζητήματα που τους αφορούν.

Σχολιάστε


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ


Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;

Loading ... Loading ...