Επεισόδια στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Επεισόδια στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι

Επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ μεταναστών στο κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών Παρανεστίου Δράμας. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ένας μετανάστης διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ χρειάστηκε να επέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την απομάκρυνση των ταραξιών.

Συγκεκριμένα τα επεισόδια προκλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ μεταναστών από την Αλγερία και το Μπαγκλαντές, που κρατούνται στο κλειστό κέντρο μεταναστών και είναι όλοι τους υπό απέλαση. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές, η κατάσταση της υγείας του οποίου έχει βελτιωθεί.

Στο Παρανέστι Δράμας από τον Ιανουάριο, οπότε και ισχύει το νέο καθεστώς για όσους μετανάστες είναι παραβατικοί, έχουν οδηγηθεί αρκετοί μετανάστες ειδικά από την Αλγερία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Όλοι τους είχαν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα και πλέον εκκρεμεί σε βάρος τους διοικητική απέλαση. Ωστόσο μετά τις εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού, παραμένει άγνωστο εάν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στις χώρες τους το επόμενο διάστημα, με συνέπεια να επικρατούν εντάσεις στο εσωτερικό του κέντρου κράτησης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ