Επιδείξεις ποδηλασίας και street handball στο δήμο Νεάπολης-Συκεών - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Επιδείξεις ποδηλασίας και street handball στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ολοκληρώνονται οι δράσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Με επιδείξεις δεξιοτεχνίας ποδηλάτου και με αγώνες Street Handball ολοκληρώνονται οι δράσεις που διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «μπορούμε και χωρίς αυτοκίνητο».
Μετά τους δυο περιπάτους στο δάσος του Σέιχ-Σου και κατά μήκος των Βυζαντινών Τειχών, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων, και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ο επίλογος γράφεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Εκεί, η πλατεία το θεάτρου θα μετατραπεί σε στίβο ποδηλασίας με τους μικρούς ποδηλάτες να κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους, για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα η επίδειξη χάντμπολ με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των τμημάτων υποδομών του Φοίβου Συκεών.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ
  • 11 π.μ.: Επιδείξεις δεξιοτεχνίας και παιχνίδια με ποδήλατα στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών για παιδιά Δημοτικού Σχολείου (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης)
  • Έκθεση κατασκευών από τα μέλη των ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα: «Δήμος χωρίς αυτοκίνητο, αλλαγή σκέψης, αλλαγή ζωής».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018
  • Street Handball στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών από τον Φοίβο Συκεών για παιδιά Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων-Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ