Επιδείξεις ποδηλασίας και street handball στο δήμο Νεάπολης-Συκεών - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Επιδείξεις ποδηλασίας και street handball στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ολοκληρώνονται οι δράσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Με επιδείξεις δεξιοτεχνίας ποδηλάτου και με αγώνες Street Handball ολοκληρώνονται οι δράσεις που διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «μπορούμε και χωρίς αυτοκίνητο».
Μετά τους δυο περιπάτους στο δάσος του Σέιχ-Σου και κατά μήκος των Βυζαντινών Τειχών, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων, και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ο επίλογος γράφεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Εκεί, η πλατεία το θεάτρου θα μετατραπεί σε στίβο ποδηλασίας με τους μικρούς ποδηλάτες να κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους, για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα η επίδειξη χάντμπολ με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των τμημάτων υποδομών του Φοίβου Συκεών.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ
  • 11 π.μ.: Επιδείξεις δεξιοτεχνίας και παιχνίδια με ποδήλατα στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών για παιδιά Δημοτικού Σχολείου (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης)
  • Έκθεση κατασκευών από τα μέλη των ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα: «Δήμος χωρίς αυτοκίνητο, αλλαγή σκέψης, αλλαγή ζωής».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018
  • Street Handball στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών από τον Φοίβο Συκεών για παιδιά Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων-Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ